nöjd med vad robban erbjuder till lunch idag


dagens; matchar hår & t shirt



P.S. funderar faktiskt på att färga håret

trouble finding

Jag är Sverigest senilaste 20 åring. Jag var tonåring nyss men jag har varit senil i minst 5år. Alltid så har jag noll koll. Glömde jag VISA-kortet? Har jag med mig mobilen? Glömde jag posta breven igår? Har jag ställt väckarklockan? Bokade jag rätt flyg? Förbannat så förvirrad jag är. Hur ska jag bättra mig, vad ska jag göra åt det här? "Lägg sakerna varje gång på ett speciellt ställe". KLASSIKER jag ofta får höra när jag tappat bort någonting. Jag KAN inte det går INTE att följa det rådet - tro mig jag har testat, men är nog för lat.


170309

Alla har vi väll - känt känslan av livet? Den där fantastiska känslan av att faktiskt bara leva - utan att behöva tänka på hur man lever. Att trängas i långa köer till något man längtar efter, att springa så fort man kan, skratta så man får ont i magen och krama någon man älskar ritkigt hårt. Som att förstå att man sätter den avgörande straffen, att känna känslan av att ingen - verkligen ingen kan trycka ner oss. Det är en mäktig känsla att vara riktigt lycklig. Och att sen få chansen att dela denna känsla med andra människor som mer eller mindre känner exakt likadant. Människor som också satt den avgörande straffen, och också vunnit. Sådant är vackert, sådant är värt att lägga all sin kraft och energi på. Att leva handlar om så mycket och man behöver inte leva bara för att man är vid liv. Att leva är möten, skratt, kärlek, sol, långa nätter, samtal och inte minst vänner. LEV LIVET det är så jävla värt de!


ROBERT


spenderar dagen i sommar staden robertsfors

HALVA PRIIIIIIIIS


Fyndade dessa dojjor på stadium idag! Fantastiskt kul. Dom e dock en strl för stor men vad sja jag gö när de ba finns 38? Ska köpa nån billig sula och gå omkring med elefantfötter i sommar. Snygga e dom iallafall!

KAFFE & KANELBULLE 20PIX


packsugen och trött

Ska packa väskan snart liksom så många andra gånger det här året. Böjar bli en jävel på det, släng allt i hög på väskan - sätt dig på den - dra hårdare i dragkedjan - skit i att de e schampoo all over när du öppnar. Det funkar för det mesta och är framförallt det snabbaste sättet.

Ikväll sticker jag vidare till ume och okhotell. Femte veckan där, stammis eller?

kalas bra tangentbord


Jag bor på foppas golfbana? fränt. I tält alltså på hål 5. Nä bor i nån barack liknande byggnad - som e kanon. Men hade räknat med lite högre standard av foppis, dock inte av tph. Har varit fantastiskt lat hela jävla dagen, hade en funderare i början att vara nyttig men det gick ju åt lika mycket åt skogen som det gjorde med att jag hade tv schema på 5an ikväll ( VEM FAN HAR INTE 5AN, FOPPA?)

Igår var det vi som gick i skogen.


Träffar förövrigt förbannat mycket roliga personligheter när jag jobbar, kanske får ni möte några av dom senare.

"när påväg blir hemma"

Jag har fantastiskt ont i fötterna och är förbannat sugen på att äta något som är onyttigare än ett calskrove. Tar jag upp bloggen nu igen? eller gör jag bara ett tafatt försök? Kanske borde jag kicka igång den igen isamaband med att träden börjar knoppa. Reser land och rike runt hela veckorna/varje vecka. Tar mig aldrig tid eller har dåligt om tid att höra av mig till de jag håller kär. Just därför älskar jag det stora blogg fenomenet som uppstått. Jag har fan koll på varenda kotte jag är intressad av, saksamma om de bor i de norska bergen eller äventyrar i afrikas öken. Nu ska även jag dela med mig litegranna - kanske är det inte lika många som vill ha koll på mig men va fan -  NU KÖR VI!


RSS 2.0