NU GER JAG UPP, GODNATT


TODAYS

Har ätit frukost för typ första gången ever i min lägenhet. Idag ska jag jobba börjar med 14-22 sen får vi se om  det blir längre idag eller imorgon allt är upp till lillebror. Just nu sister jag och små diggar robbie williams nya album som i och för sig inte alls är speciellt bra. Ska snart put on some makeup och sedan dra mot city med lite ärenden. SES

herrrå

oddsen

Hela kvällen har spenderats på ske krafts arena och på johanna i parken. Aik van n så det var ju kul, maten var god coh det var också kul. Jag har sagt hej då til hannisen. Har även druckit en öl(!) OCH ätit oliver (!) svrata och gröna - vad är det som händer med mig? är jag gravve coh sugen på märkliga saker eller är det bara så att jag håller på att växa upp? Är inte riktigt säker på vilket av alternativen som är värst.


riktiga videon gick ej lägga in märkligt?

BULLETPROOF

Waaadapp? Idag så har jag sovit alldeles för länge, gjort alldeles för lite och tydligen sprutat på mig alldeles för mcyket av brittan - hur ska jag kunna vistas ute.. Sitter och väntar på att hjo, jekzor och kaisa ska pick me upp så vi kan dra vidare till waynes och äta frukost/fika/brunch/lunch? ja något av det ska de bli har inte riktigt bestämt mig för vad det blir än. Annars så har jag endast ätit godis idag ( köpte för 114kr igår) men det är iofs inget kostigt med det, är nog den mest onyttiga människa jag känner. För övrigt så hatar jag korv och köttbullar (dom som äter det är dumma). Mjök är också något som är väldigt vidrigt skulle aldrig få för mig att dricka ett glas, senast var väl i gymnasiet någon gång. Sen alla ni som läser ät aldrig något som kommer från en GET för getter är det äckligaste djuret som någonsin vandrar på denna jord - jag vet. Nog om strunt prat!
SES


men jag menar

På fredag så tar hanna sina väskor återigen och styr stegen mot huvudstaden. En sak som känns så sjukt är att vi inte bott på samma ställe på över ett halvt år. Men ändå så känns det som att jag aldrig slutat kika in på vero, stämma träff på waynes eller fått en knack på dörren. Ett halv år går så fort, det går så fort att jag tyyyp blir åkrädd. Men jag menar varför inte lämna allt här hemma dra någon stans bo där några månader och sedan dra vidare på nästa äventyr. För pengar kommer alltid gå att tjäna nya, familjen kommer jämt finnas och de riktiga vännerna kommer man ändå aldrig att tappa kontakten med vart man än i världen befinner sig. Så egentligen vad har man att förlora?
Minnen kan man alltid plocka fram och skratta åt när man börjar sakna.


btw hannzor imorgon är troligtvis sista gången vi ses på 5månader


AUSSIE

Biljetten är bokad den 12 januari bär det av till australien blir även en sväng till nya zeeland med min kära vän Anna-Maria!


IKEA

.
efter en tidig ankomst av tjejerna och en dag på ikea är jag så trött så att jag ät skelögd. får se till att det inte blir sömn på melissa ikväll

WADDAP

jag och hannayo har anlänt till brudarnas nya lägenhet och det är absolut finare än medel. Nu ska vi dra vår kos mot kista galleria. Sedan så får vi se vad kvällen erbjuder. Imorgon kommer mer tjejer och det ska bli´super kul, LÄNGTAR!

nerd nerd nerd nerd nerd nerd nerd nerd nerd nerd nerd

lisaka säger:
ahha jag vet
loooove it
ska jag ta med min bok till stocke

hannaa - säger:
nejmen för fan din bög

lisaka säger:
snyft

hannaa - säger:
stop wajning n00b

lägg märke till foppa tofflorna


förmåganattglömmabort

snart fyller lisaka 18 och jekkan kommer vara den enda i vår trio som inte är myndig vilket betyder att hon kommer få sitta hemma varje fredag, och kanske även lördag helt själv, kan ju verka lite sorgligt enligt mig, men hon är född på fel år, så vad gör man? längtar tills vi alla är 18 och bara kan ha roligast i världen och tänka tillbak på den tiden då ingen av oss var 18 fast vi ändå hade roligast i världen, och längta tills då vi fyller 20 då vi tror att vi kommer ha ännu roligare.

Satt just och läste igenom hjo's blogg och hittade det här gamla inlägget från november 2007, alltså nästan precis 2 år sedan. Då gick man i skolan och pluggade på bäst man ville, jobbade lite på helger och kvällar. Det var sjukt kul med fest, smyga lite för mamma - söka rätt på något place man kunde hänga. Man levde sitt liv på nästan bara studiebidraget - vilket skulle vara iprincip omöjligt idag. Framtids tankarna gick inte längre än till möjligtvis nästa helg - du slapp vara vuxen. Betala räkningar/hyra och körde bil det var sånt som mamma gjorde. Det fanns någon du kunde gnälla på om inte din tröja var tvättad, om inte det fanns mjölk hemma- idag får du gnälla på dig själv. När inlägget skrevs så ville man inget annat än att fylla 18år - fylla 20år. Det var en onödig önskan för livet var minst lika kul då som det är nu.



funny thing

Fick just ett mycket märkligt mail, fast det kanske möjligtvis finns en liten chans att detta mail leder till något gott. Jag och hugge har iallafall lagat mat idag vi sjöng och dansade till låtar av alvin och gänget - rätt kul att laga mat. Imorgon bitti bär det av till schtor stan med hannayo och senare anländer resten av tjejgänget. Vi ska roa oss med fika stunder, ikea, lite shopping, melissa horn och kanske någon utång.


WHATAWEEKEND

"ursäkta ursäkta Carmen Elektra"
sorrry har haft fullt upp hela helgen, fredagen gick jag nästan hela dagen på jobbet i kock kläderna.
Lördagen likaså fram till fyra, sedan bar det av hem coh sedan tagg för fieesta. Blev väldigt uppskattade av en viss man som blev vår svans resten av kvällen. Han skulle först köpa oss för en halv miljon, sedan bara för ynka 15tusen - såg vi så billiga ut? Det hela slutade iallafall med mordhot och polisanmälan. Wish yo goood luck.

STHLM 09.50 TISDAG MED HANNAYO


lördaglördaglördaglördaglördaglördaglördaglördag lördaglördaglördaglördaglördaglördaglördaglördag


WZZUP, HÄNG MED JEKKSA IDAG, WORK ALL NIGHT


it's a new day, but all feels old

Är på väg tillbaka till vardagen,
har varit borta ett tag men allt är exakt likadant som när jag lämnade.
Kan lika gärna åka iväg ett år eller två, den här staden väntar ändå.
Mitt nästan "att göra" ska bli att surfa in på Kilroy och boka en resa
till en plats där saker förändras och något händer. Vi slår ner näven på det.

what love got to do with it?

Jag har en kompis som jag känt ganska bra ett par år nu. Hon har alltid varit en sånn som aldrig blir kär och trodde aldrig att hon skulle bli. Men på något vis har hon fallit för en person och hon har fallit hårt, hon har blivit kär. Kul för henne ? Visst..

Men den här förälskelsen hon har hamnat i har förvandlat denna genom snälla, lilla, ibland blyga flickan till något man skulle kunna kalla en satmara. Plötsligt ryter hon på taxi chafförer, blir i princip utkastad från hotell, gråter och skriker högljudt i telefonen.

Kanon det är bra nu är hon mer lik mig men ändå? Varför blir man som man blir när kärleken slår till?


Dagens post


so sally can't wait

Idag lyssnar jag på den här låten och drömmer mig lite tillbaka till bubblan vi levde i.


20091104



1. ta en vakna upp dusch
2. flytta in i lägenheten igen
3. lunch dejta
4. work work work
5. umgås

syssla


Mot andra äventyr.

Vill åka någonstans, göra något radikalt, träffa nya människor och leva la Vida Loca. Ta vara på dagarna innan man ska bli så pass gammal att man måste slå sig ner. Det här kommande årets motto ska vara capre diem.


I AM BACK!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0