BARCELONAAA BABY!


PUSS HEJ SYNS I BARCA


NYTT PÅ KGVÄGEN


TORSDAG


Jag och jekki har suttit ute på ballen och tagit vara på den lilla soltimme som fanns idag. Nu är det dock märka moln över hela himmlen ´så då känns det ju bara ännu mer fantastiskt att få pka till barca imorgon. Det där askmolnet folk snackar om finns ju inte (litar alltid på ryanair). Nu ska jag tvätta färdigt diska undan och sedan dra på jobbb. Imorgon ska jag nog packa eller ska man göra det ikväll? Är ju ändå bara 3plagg,2par skor och 1bikini som får följa med så det kommer gå fort fort fort. NU; betala räkningarna..............

IT'S TIME AND IT'S BEEN FUCKING TIME FOR QUITE A WHILE


MÅNDAG


Har inte gjort mycket av värde idag, har iofs jobbat. Det var ju fantastiskt väder idag fram till typ halv 12 då de blev piss regn i stället, är så less. Nu är det fan juni snart och jag vill ha shorts!!!!!!!!!!! En annan alldeles fantastisk sak är ju att det är nån jävla vulkan på island som håller på att ställa till det i luftrummet igen, perfekt tajming till barcelona resan, NOT. Gnäll gnäll gnäll, men de e måndag då får man gnälla. 

SM IN THAAA HOUSEEE



Igår hade jag en av de kungligare kvällarna på länge. Började SAKTA men säkert med lit vin hos jessi för att sedan kila vidare ner mot stan och allstar väl där hittade vi en ny kär vän som höll tal. Kvällen avslutades med bubbelbad och bastuu och senare med lite efter koooos på kgvägen 29.

JESSIE JAMES


Ska alldeles snart dra min kos mot jesssi för att pimpla lite vin och dricka någon öl, myyyys med tjejerna. Dock är klockan så mcyket och den kommer bli så mcyket mer innan alla e samlade. Fast det akn hända att det blir en kanon kväll eftersom alla är så sjuukt otaggade inför kvällen fast än att vi ska dör om ca. 3h.
PUSSHEJ

SOL


Sitter på balkongen och förösker jobbá lite på brunheten, det är sommarvarmt! Superhärligt med lite annat än 7grader och regn. Ska gå ner på stan om en timme och käka lunch med cattis, efetr det bär det av till jobb. Och senare ikväll så kommer den vita flaskan fram.Gissar på att det här kommer att bli en kanon dag!

DOMMEDAGEN 21/5 2011

Eftersom att jorden tydligen ska gå under på lördagen så har vi bestämmt oss för att festa på fredag som om det vore sista dagen i vårat liv (kanske ska tagga ner det lite då vi säkert kommer överleva). Vädergudarna eller smhi lovar finare väder hela helgen så kan hända man kör en tvådagars. Så här brun och glad hade jag iallfall tänkt vara:

LITE AV SENASTE VECKAN I BILDER


Mys med jessi sandra och barnen en stund i stackis.


Kooooos med kissebäbisarna, vill någon ha en skit söt kattunge?


Jag och Love lagade en middag to die fooor


AW med tjejerna på nygatan 57, sommaren bästa häng?


Åt godaste mackan hittills detta år


Lillebror kom hem från turk, dock inte så brun som hanna så fin sa det till han

CAPRI

Såhär mysigt hade vi igår efter middag på nygatan 57. Har inte varit där tidigare men vilken kaaaaaanon ställe kommer bli bra med häng där i sommar. Vi afterworkade lite för att fira att vår kära hannnis nu mer är butikschef,iii!!

SVENSK SWDUSH SUÉDOISE



Var och hämtade ut mitt pass idag hos fru polisen. Mitt tredje pass på mindre än 2år. Hur länge är ett pass giltigt? 5-10år? Gissar på att detta pass kommer att var borta innan sommaren är slut, dom brukar som gå upp i rök så småningom. Kreddd till alla er som lyckat behålla ett pass tills det blir ogiltigt, kredddddd.

DENNA LÅT ÄR TILLÄNGNAD EN KÄR VÄN TILL MIG, GUEESSS WHO?


LÖRDAGS GRILL



Igår hade vi grill mys på kågrvägen med bästa tjejerna. En super lördag kväll! Det grillades pinnbröd, mashmallows och falukorv. Hör och häpna så tog jag en tugga korv men den spottades ut illa kvickt, tvi tvi tvi. Sedan så hamnade min ena converse i elden men gick att rädda. Tack för igår!


_


LÖRDAG


Igår hade jag en riktigt kanon dag efter jobbet. Fika med tjejerna och häng med jessi occh sandra emd barnen ute i solen. Sedan myys och bilåkande med Pump it up! Kvällen avslutades med en elefanfilm som var så förbannat bra, är kär i robban liksom alla andra tjejer verkar vara. Ikväll blir det grill på KG-vägen, kasnke kubb? MYS iallafall.



den är lillisen är i turkiet, undra om han kommer överleva

SÅ HÄR FIN BLEV DEN


MOROTSKAKA

 

3ägg 3dl socker 3dl mjöl 1tsk vaniljsocker 3tsk bakpulver 1½tsk kanel 1½tsk kardemumma ½tsk ingerfära 1tsk salt 1½dl olja 4dl morötter glasyr. 60g smör 4dl florsocker 100g philadelphia 1tsk vaniljsocker 2msk citronsaft

DETTA ÄR RECEPTET PÅ VÄRLDEN GODASTE MOROTSKAKA



.


LITEN BÄGARE, TACK

Har varit i bergsbyn en sväng idag som ni kanske ser på bilderna och käkat glass med gullisarna nedan. Jag gillar knappt glass men gjorde det bara för "grejen", heheh. Åt kanske en sjätte del och den var inte ens god. Meeen mysigt var det iallafall!

BRUDAR BRUDAR BRUDAR


KÅGEVÄGEN

Sitter ute på min banlkong i bikinin  i en av mina kungafotölje rfrån ett tidigare århundrande och försöker bättra på någon slags bränna, spanar på folk och röker en cigarett ( det är sommar då får man det). SOmmarvärmen är väl inte riktigt densamma som gårdagens men vad gör det? De är gröna gräsmattor och träden har slagit ut, SÅ JÄVLA SKÖNT. Idag ska jag skaffa ett nytt pass för jag har tappat bort mitt andra, snittar äl ungefär ett pass per år. Det känns jobbigt rikgit jobbigt för måste snygga till mig endel för att kunna se anständig ut på fotot. Hanna är i Cypern och jag sanknar henne så jag tycker hon kan komma hem nu nu nu.

grillkungar från lördagens bravader


TILLÖKNING TILL BARCA RESAN!!!!


lille ida följer med, och fantastiskt nog har hon lovat att sjunga idas sommarvisa under hela flygresan!

ÄVENTYR


Nu drar jag och den här tröttern plus jessi med små syskon mot piteåhavsbad för en bad dag!

BÄSTA TJEJERNA


Vi har bokat en liten weekend i slutet på maj. Det ska bli så sjukt skönt att komma iväg en stund och ha dagarna fulla av shopping och sol. Bättre blir det ju bara när man får fara med haanna och jesssssii!

DET HANDLAR OM DIG



Klockan är inte ens halv 7 och redan har jag hunnit äta frukost sminka mig och borstat både hår och tänder. Är dock inte så jättelevande men ska försöka bli. Hatar att spotify börjat med dom här dumheterna att man inte kan lyssna på en låt mer än 5ggr? Hallå jag ska ju lyssna på maggios nya hela dagarna, får bli att kila iväg på pressbyrån efter jobbet och inhandla premium.

TYCKER DE HÄR E RÄTT KUL


JUMP IN THE COLD WATER


Har legat under täcket hela dagen och gör det fortfarande. Mycket skönt, kommer inte ihåg senast jag kunde ligga och dra mig, så nu är jag utvilad till tusen. Borde fortsätta städa idag men det är så jävla tråkigt så. Ska iställlet hänga med hannis och sandra ner på stan å dricka kaffe tills jobbet kallar.

CACADU RIDGE


Nu tar jag med mig den här till hanna så ska vi deppa lite och jaga bort en del hjärnspöken.


WHEN IT'S NOT EVEN MILDLY CREEPY


EN VECKA BOKAT I VISBY SOMMAREN 2011, YIHA


JAG HAR TRILLAT DIT


Var tröttare än medel när jag öppnade upp mina blå imorse. Under natten så var det några bullerspöken som stökade omkring i min lägenhet, så låg under täcket med hjärtklappning rätt länge innan jag tände alla lampor och skrämde iväg busarna. Sen så ursäka mig? vad fan snöar det för? Är just nu nästan lika jävla less på vädret som jag är less på parasitfan. Förövrigt brukar jag dricka vattnet, bara för att jag är tjurig plus för att kokat vatten smakar skit. Ikväll ska jag stor städa hela lägenheten, de behövs nu när både bullerspökena och hustomtefamiljen varit här i veckan. Bilden ovan är iallafall från i fredags och ursäkta? Men varför sa ingen till mig att det ser ut som jag har koppel på mig?


VISST DU KAN RYCKA PÅ AXLARNA OCH SPELA BALL




Var en sväng till piteå idag, skulle till ett stängt äventysrbad men det slutade med en lyxshake på max för att kunna hålla tårarna borta från hugges kinder, kände mig som en riktigt usel stor syster idag. Nu har jag fått vatten och matlåda av mammis och papppa, tacka vet jag boliden. Nu mot waynes, sa att jag inte skulle komma så får väl se om de e någon av tjejerna där.

KISSEMISSSS


Direkt efter jobbet idag drog jag min kos mot boliden för att få föda och träffa huggis. Kattbebisarna har blivit så stor och så jävla söta, dom ser ut som småsmå björnar. Har legat i soffan och myst med dom i några timmar. Annars så har jag just gråtit en skvätt för att jag inte har något nässpray med mig hit ( HUR KUNDE JAG?!) kommer absolut inte överleva natten. Varför åker jag inte hem då? Jo men jag har lovat lillhugge att vi ska åka till piteäventyrsbad imorgon bitti klockan nio,YEEEEYE.

HELG

Har haft en av de bästa helgerna på länge
- lisa kom hem
- det har varit sol
- min kamera hade visst inte alls gått sönder
- fått käka grillat mer än två gånger
- fick förfesta med alla tjejer i fredags, var inte igår
- megafonen var kung kung kung
- skrattat åt vingdansen
- stött på många kära gamla vänner
- valborg firades lugnt med kanon tjejer och killar, (dock fuskade hanarna i kubb och kunde inga regler)
- gjorde kanon god pizza med banan och curry
- kastat vindruvor på ovetande
- sjungt "vad har du under blusen RUT"
- käkat fisk som bakis mat

Dock har jag noll komma noll foton från hela helgen............ Ska se om jag kan sno från någon annan senare.


RSS 2.0