ANYTHING BUT CLOTHS

Exakt för ett år sedan så var jag på andra sidan jordklotet i Nya Zeeland. Vi åkte KIWI buss runt både nordön och sydön. Den 31jan så hade vi ett stopp hos en gammal gubbe som var drygt hundra år TYP, han bodde mitt ute i ingenstans bredvid en sjukt fin sandstrand. På kvällen så bjöd han in på BBQ (nz nationalrätt tror jag, friskt?), det serverades iallafall en sjukt blodig hjort stek med friterad potatis och vitlökssmör. Middagen åts i karlns garage. Detta kan ha varit det godaste jag ätit i hela mitt liv, för tillfället ligger middagen på 1:a plats iallafall.
 

Sen på kvällen hade vi maskerad och temat vi körde på var "anything but cloths". Man ville ju ogärna vara naken så vi köpte på oss ett gäng lakan/gardiner. Meeeen he passade inte så det hela slutade med att jag tömde min backpack och öppnade upp den, vilket blev en "fin fin klänning".


Det hela slutade iallafall med att jag vann ett pris, för vad vet jag inte rikigt kan ha varit roligaste utklädnad eller något. Jag vann en canyonswing, vilket jag ABSOLUT inte hade planer på att genomföra innan vinsten men vad fan gratis är gott? så efter många om och men så gjorde jag det. Super skum känsla. Men TESTA TESTA TESTA!

Blogg.se eller youtube var svinotaggade på att ladda upp en film meeeen så här vare:
http://www.youtube.com/watch?v=nW2E7ufmvgo

P.S. så genom jävla tragiskt att jag iår sitter på kg vägen och äter hårdbröö.

FY FY FY

Har satt mig själv i en riktigt jobbig sits. Slutade jobbet nyss och har precis kommit hem. Jag smög in i trapphuset med mitt hå i en tajtknut och dubbla huvor (tänkte efterlikna en kille). Smög tyst som en mus upp till min lägenhet. Tände absolut inga lampor och stampar inte alls i golvet. Jag gömmer mig alltså för en person som vet var jag bor och som tror att jag är intresserad av att ingå i en sekt vilket jag ABSOLUT inte är. Så det är därför jag smyger omkring. Denna person ringde mig både igår och idag och bad mig ta ledigt från jobbet (ljög om att jag jobbade) för att kunna följa med på denna träff, var tydligen STOOOOOR träff idag en av dom första från sekten var där osv. Så om ni inte ser mig på ett tag så vet ni iallafall att jag lever gömd ett tag framöver.

hiiiiide and seek, ska smyga iväg på träning nu


NEVER EVER HAVE I EVER

VEM
Vem är i rummet med dig: Ingen, kanske ett spöke men tror inte det. 
Vem fick du senast sms av: Liiisis
Vem tänker du på: Just nu? på det där spöket
Vem pratade du senast i telefon med: Jekkis ringde just
Vems hus var du i senast: I mina kusinerss
Vem önskar du var med dig nu: en mysmänniska 
Vem är din favoritsläkting: typ hugge eller farmor fast schysst att favoritisera
Vem känner dig bäst: jag själv haha nämen tror de e rebb 



VAR
Var är din mobiltelefon: Någonstans i soffan, osäker på exakt plats.
Var är din mamma: Hemma och sover i soffan förmodligen.
Var handlar du mest: ICA maxi och moröhallen
fick du tag i tröjan du har på dig: Har snott den av mammi
fick du tag i byxorna du har på dig: Farfars gamla armani brallor från 70-talet
Vart åkte du bil senast: Till jobbbe, sandra och hannis räddade mig imore BIG TIME
Vilket rum är du i nu: Vardagsrumme
Var är din bästa vän: Osäker, troligtvis hemma

VAD

Vad åt du senast: Majskolvar MUUMS
Vad drack du senast: Vatten blev inge vin ikväll........
Vad är det för färg på dina byxor: Gråa
Vad är den närmaste saken som är blå: Hmm, tror de e en ljuslykta
Vad gillar du mest med skolan: Allt skvaller man får reda på
Vad har du på fötterna: Inget är bariss
Vilken film såg du senast: Ser Wallander Hämden just nu, kanonis
Vad hör du nu: Kurt W

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng: Jodå
Hånglat på en bio: Kan nog ha hänt i mina yngre dar
Hånglat i skogen: Jo
Sovit naken: aaabs
Kört över hastighetsgränsen: Har jobbat på TPH och där är 170km/h de nya 119
Fått hicka: Har väl alla
Stulit pengar från en kompis: Var lite tjyvaktig när jag var typ 4 så är inte omöjligt
Smugit ur ditt hus: Japp var kung på det ett tag, tog mig även förbi mammas fällor 
Hånglat med en främling: Hmm, är inte främlingar vänner som man inte känner än?
Saknar du någon just nu: Jomen det gör jag!

gårdagens ouutfit


RENÈ BARBIER


TJA det här var det ända som stod på mitt frukostbord i morse, sugen? Absolut inte. De e bara kolla och hälsa på idag för ikväll bjuder jag på detta och möjligtvis någon majskolv med salt. Mår iallafall bättre än vad jag förtjänar idag och det tackar vi fan för.

GAME MATCCCCCH



NU drar jag på jobbet, vi ska se på aik-djuris, Hejja hejje hejja!

PIPEBEACH

Mammis ringde just och berättade attt hon köpt ett set rörstrans tallrikar YEEEEEEY. Då slipper jag det vanliga IKEA porslinet som är så ruskigt vanligt coh opersonligt. TACK mammi!

Nu skiner solen in i mitt kök och det känns inte som att sommaren är allt för långt bort. Tycker att i vanliga fall så brukar januari vara en ruskigt deppig månad men det här året har den inte kunnat bli bättre. Den började så bra som den bara kunde, i åre med världens bästa tjejer och avslutas på staions sista nattklubbs kväll med en hel del vänner. Så nu är det bara tagga till! Har en liten liten liten liten ytters liten känsla att det kan tänkas barka rättså ikväll.


exakt såhär biker cool ska jag vara ikväll klockan 03.12

WORKING NINE TO FIVE

Sitter hos jesssi och hon diskar. De tycker jag är bra för att har nog aldrig tidigare skådat ett sådant diskberg på kågevägen 36E och så har jag sett många. Snart bär det av till jobbet, har kanske slängt ihop världens godaste mat låda, gravad lax äre i den bland annat. Gav jekkan ett smakprov och hon äter ABSOLUT inegt som kommer från havet MEN hör och häpna -  hon spottade inte ut det iallafall.

Hade bokat ett core pass 06.45 i morse men avbokade det vid 5 snåret då jag blivit väckt och kanske inte var piggare än brö. Sen så sas det att core var rena döden så jag la träningen på hyllan idag.



supergammal bild från superspårad kväll.
TUMMARNA UPP FÖR ATT DET ÄR HELG SNAAAAAAAAAART!

UTE 24 CELSIUS (minst)


PUMP IT UP YOU GOT TO PUMP IT UP

Blev visst ett missförstånd när jag sa att jag skulle träna för det skulle jag inte jag skulle tydligen vara med på en sekt liknande ritual. Och där var både hunden delfinen och krokodilen? Bodybalance är det jag snackar om. Fick kämpa hårt med att försöka undvika att brista ut i skratt när vi i början skulle hålla i vår osynliga boll. HALLÅ? kan man åtminstone få en riktig boll. Men en sak lärde jag mig iallafall och det var att aldrig boka bodybalance igen.


killen på bilde kan möjligen hålla i den osynliga bollen

HEY NOW WORK IT OUT CHAAAAAAAAAMPION


Ja träning ikväll då med jekkkkk, bodybalance. Det är vad? har innnnngen aning men berättar senare. Har iallafall nyss kommit hem från jobbet. Har varit igång sen 05.45 och är inte piggare än man ska va. Alltså när man nu tränar? Ska man äta innan eller får man galet med mjälttugg (stavas hur?). Jag åt iallafall nyss gravad lax -bästa som finns, med avokado keso och lite annan skit. SUPER MUMS. Kanske håller mig mätt i en kvart eller liknande.

Nu måste jag kila skulle träffat jekk på fv för en minut sen. OPSSSSSSSSS...

VITA VÄGGAR

Idag hände något som min pappa tyckte var mycket märkligt och som mamma tyckte var chockerande. Jag köpte ett gym kort och har faktiskt redan användt det skräll skräll skräll. Ska tydligen bli träning imorgon med - liiiiiiiiika bra att gå all in. Hängde även med hannisen jekk och joanna på ica maxi, dom har börjat med nå diet? LHC eller något? Ooooch jag kan ju inte vara sämre och slänga ner chips och massa annat snask i korgen. Såå jag började med det jag med, hållbart? får se..


P.S. Fyndade den finaste korsetten och jätte fina byxor idag för 175pix tottttt.

KRISTALL KRONA


Idag åkte jag till boliden för att ta hand om en sjuk gullis och då passade jag även på att hämta min kristallkrona som har legat och väntat på mig. Visst vart den fiiiin? ser typ liten ut på bilden men den eee perfekt. Meeeeen det var ett rent helvete att sätta fast alla dessa prismor på rätt ställe, men de vare värt. Ikväll ska jag bara chilla och laga spaggg med köttfärs sås!


VÄRLDENS BÄSTA SÖNDAG


ONE TWOOO TRE


hahah så här fräscha var vi igår! OBS OBS OBS detta var under tiden jag höll på att sminka mig så det är därför ajg ser förjävlih ut i fejjan, OBS hade inte något solpuder på mig ( hanna hade tagit alllt!!)
NU ska jag och köpa minst 20st burk cola coh gå och hälsa på tjejerna ovan yeeeho

CALLLLES


Mot jobb nr.2 cheeeeeeeeeeeeeck. Kommer vara piggare än brööö imorgon när jag ska på jobb nr.3.....

KAKA OCH COLA

Har alltid varit så förbannat pigg på morgonkvisten sisådär runt 6snåret. HATAR iallafall frukost! Kaaaaaaaaan vara det äckligaste som finns, men måste man äta det så måste man så jag käkar kakor coh cola till frulle idag det är iallafall lite gottt, SMAL osv..

P.S. Mot jobbet nu coh där stannar jag till 03.000000000

VALLLIS



Är lite smått besatt av att få iordning lägenheten så fort som möjlligt men vet exakt hur jag vill ha det och nu är det ju så att det tar en sånn jävla tid. I köket har jag iallafall ett super fint runt pelarbord som är vitt och runt bordet vill jag ha ett gäng olika stolar, dock ska alla vara vita (måla måla måla). Hoppas att de kommer bli kanon för fan så mycket lättare det hade varit att köpa en komplett matsalsgrupp. Återstå att se resultatet, en stol står på tork just nu, under tiden den står på tork blire att slänga ihop en matlåda till morgondagen.

THE PACIFIC

Måste bara tipsa om en kaanon serie THE PACIFIC. Utspelar sig under andra världskriget och handlar om de amerikanska trupperna. Producerad av tom hanks och steven spielberg. KAAAAAAAAAAAAAANON måste ses osv OBS! OBS!



P.S. mina andra favvo program är antikrundan och engelska antikrundan  + halv 8 hos mig

DUMPAD

Hade en middags dejt idag men blev dumpad såå vad gör man? lagar mat ensam så klart. Idag blev det klyftpotatisar, kyckling med färskost och pestokräm. HOPPAS DU ÅNGRAR DIG!
Trivs så sjukt bra i min nya lägenhet, vill inte gå ut härifrån och alla är välkommna att hälsa på jämt vare sig jag är hemma eller inte (det finns kakor coh cocacola). Kågevägen29! Har absolut inte adress ändrat från storgatan 54 i boliden än och har nog ine tänkt göra det heller. Om räkningarna kommer till pappa kanske han liksom glömmer bort att det är mina och bara betalar, eller vad tror ni? Vad tror du Ubbe?

 
P.S. Hur king är det inte att maten är klar i pausen på halv 8 hos mig? då man är som hungrigast


CUPCAKE KALAS

Vi bakade muffinsar idag, skit gott. Eller det blev bara en muffin som blev skitgod för dom andra förgiftade jessica med bananer. Så man har blivit lite magrare idag med. Glömde ta hem en muffin till frukost, kanske lika bra det så man inte blir ännu lite smalare imorgon.


P.S. känns skönt att hanna har kommit hem från turkiet

säg bara till när var hur

Tja, de var ett tag sen. Nu är hannisen back in town, vilket känns alldeles alldeles underbart! Börjar kännas som vi är tillbaka till sommaren 2008, faaaantastiskt. Och vad gjorde jag sommaren 2008? Bloggade som fan. Rolig var jag också (enligt vem? mig.) Sommaren 08 hade och också nyss flyttat in i en ny lägenhet (flyttat hemmifrån 1:a ggn.) vilket jag också gjort nu (i en sååååå mycket kungligare lägenhet). Så jag ska blogga nu. Jag lovar, 1 inlägg per dag. Sen om typ 8år när jag har familj, ett hus (i typ boliden), en hund (som inte luktar äckligt) och typ en saab så kan jag surfa ut på world wide webb och läsa min elektroniska dagbok och om typ 18år kan mina ungar också läsa den och se hur man inte ska göra.



så här ser jag iallafall ut, lika oskuldsfull och snäll som för 3år sedan.

RSS 2.0