SNODDERE AV ZOLIS

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? en lampa
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? Nyss shoppade lite 2hand efter jobbe
Bortsett från datorn, vad hör du just nu? tobbe från en annan del av köping
Skulle du kunna tänka dig att bo utomlands? Ja japp jajjamen absolut
Vad gör dig lite extra glad? när hugge ringer
Har du ett turnummer? Vilket? 4
Var är dina syskon just nu? bråkolle är nog hemma & sover i soffan, snutthugo är nog i soffan med fast vaken
När gick du och la dig igår? 22.00 typ, skräll
Något du är rädd för? tandfen & hästar
Blir du lätt brun? haha nä, jag har ju fräknar
Vad är din riktiga hårfärg? råtta?
Har du piercingar? jo i mina örsnibbar, dock är hålen sne
Vad ska du göra i helgen? work work work och vara i bolle lite
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? att jag får vara lycklig jämt, töntigt jag vet
Har du någonsin gråtit till tårarna tagit slut? mja ja jo det har hänt



Så här tjusiga var jag och denne på allstars i lördags

ÄLSKAR ALLA BILAR

Jag har alltid förbannat tur med allt som har med bilar och motorer att göra. Tittar jag på en bil så går alltid något sönder eller tar slut eller så händer något annat helvete. Bilen som jag fått ha av farmor har haft dåligt batteri viiiiiilket jag märkt. Så igår for vi och köpte ett nytt batteri och pappa installerade skiten. FAANTASTISKT nu funkar den. Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeen......

....Jag hämtade jessi på jobbet vi hade lite dåligt om tid så vi betsällde pizza medans vi var på kvantum och ´köpte 2kilo godis. Efter 15min/en kvart så ska vi hämta min bananpizza men då startar inte biljäveln, jag sätter mig i passagerarsätet och grinar. Jesssi tvingar iväg bilen så vi åker så hackigt som möjligt mot viking. I rädsla av att bilen ska stanna så kör Jessi mot rött och jag ser livet passera. Kör lika fort som en traktor uppför erikslidbacken och då kommer ju jag på vad det är för fel på bilen. VI HAR INGEN BENSIN? smaaart jag borde ju veta att man måste tanka. Sen när vi ska tanka får vi inte upp bensinlocket, sätter mig återigen och grinar i bilen. Ringer hela släkten och ber om hjälp, tilllslut upptäcker vi att vi bara vridigt för löst. 50min senare får vi våra pizzor MUMSSSSSS!


SÖNDAGENS


dagens: farfars armani brallor från 70-talet, magtröje zip från adidadidas. På bordet ser ni min och jessicas frukost, mums den var super god!

Hoood med tatuering på ryggen från carlings, prickiga trosor och inga sockar.


TIME IS NOW



Köpte lite sjukt ett par utsvängda jeans idag. Huh? Ja men de e snyggt iallafall tycker jag det. Mycket svårt är det dock att matcha skor, pallar ju inte gå runt i högklackat 24/7. Där på sista bilden ser ni mitt sjukt långa hår, riktigt hollywood svall, weeeeeeeeeeeeeeeeee.

HAVE YOU..


14ÅR MED PAPILJOTTER

har just tagit ut löshåret och känner mig snyggare än någonsin.....

KOM HEM JAG SAKNAR DIG


ZARA ZARA ZARA ZARA ZARA ZARA

ZARA öppnar upp sin svenska webb shop 3 mars.
Så kung kung kung, hoppas att det blir vettiga leveranstider bara!


AUDI 80

Idag har jag varit ledig och det var inte igår kan jag säga. Dagen har spenderats på friskvårds (hur lätt är det inte att hänga på löpbandet när det är DH på tvn?). Har även lockat hit familjen minus olle. Bjöd dom på middag och min snälla far satte upp både lampor och speglar. Jag och jessi har just kollat klart på gårdagens avsnitt av solsidan. Jag hatar både Ove och Anna (alex fru), hatar Anna meeeeest och hoppas på en break up i kommande avsnitt. Hannisen har lämat stan för nästan 2veckor, minus minus minus.


VA GÖR VI NU KÖR VI


Jag och jessi har nyss stigit upp och ätit fantastiskt nyttiga frukostar. Snart bär det av mot friskvårds och ett bodypump pass. Sedan funderar jag på att kila iväg till bureå och hämta en bil jag ska ha, en viit hehe. Syns på löpbandet okey?

TPH

Såg just klart dokumentären om the phone house. Det är sjukt. Jobbade där förra året i 3månader. Kan erkänna att jag mådde piss iallafall 2/3delar av tiden jag jobbade där, grät många gånger, träffade hugge 3gånger och träffade mina kompisar noll gånger. 3månader är alltså drygt 90dagar, var ledig endast en hel dag under den perioden. Visst var jag ledig några söndagar men söndagar är resedagar och ofta måste man åka uppemot 30mil för att komma till location vilket gör att man inte är ledig speciellt längre. Inte får man betalt för resetid heller. Sovde hemma gjorde jag också bara en dag de andra dagarna spenderade jag på diverse hotell och vandrarhem. Det är först nu jag fattar hur jävla genom jävla dum jag var dom accepterade att arbeta under dom förhållandena.

Jag sökte jobbet 2dagar efeter jag kommit hem från australien och började min säljar utbildning 2dagar senare i sthlm. Vi kom hem från sthlm på natten vid 04 och klockan 09 skulle befinna mig i arvidsjaur. På 5timmar skulle jag alltså hinna sova, packa om väskan, duscha, säga hej till familjen och köra till arvidsjaur för att direkt hoppa på ett 10timmars arbetspass. Smart av mig att gå med på det.

En annan sak som jag inte såg i dokumentären man som jag tcyker var väldigt konstigt när jag jobbade där var att vi fick alltid ett dubbelrum som man skulle dela tillsammans med den som man jobbade med just den veckan. Jag jobbade nästan bara med killar vilket innebar nya killar varje vecka, hehe. Första veckan när jacke som jag aldrig sett eller träffat innan kom och hämtade upp mig i boliden och körde upp till happis på natten. När vi kom fram hade vi en dubbelsäng i ett litet hotellrum. Jaaaaaaaaaaaha de var bara klä av sig och lägga sig att sova och bara hoppas på att det inte var en våldtäcktsman på andra sidan. Nu är ju jacke världen bästa kille men man vet ju aldrig. 

Att vara ledig kunde man ju glömma det var bara att sälja sälja sälja sälja!!!! Fick inte ens ledigt när min bonus mormor skulle begravas. Männskligt?

Var bara tvungen att avreagera mig lite, men dokumentären var så jävla sann och så jävla rätt att hänga ut dom sådär. En sak som var bra, kanske det ända som var bra var arbetskompisarna, världens bästa. SÄLJ SÄLJ SÄLJ SÄLJ OCH SE DOKUMENTÄREN PÅ SVT PLAY


"när påväg blir hemma" citat by piga


Location

världens bästa jobbarkompisar

Godnatt och håll dig på din sida sängen

SÄLJSEKTEN


Idag bojkottar jag Solsidan och spanar in dokumentinifrån "säljsekten" som handlar om mitt gamla jobb som eventsäljare åt TPH..


VÄRLDENS BÄSTA SPORT

Idag var jag och såg på det här i 2,5h....

och... så här kul tyckte jag det var

BAKA LITEN KAKA PICKA LITEN STICKA

Blev så att jekke också skulle baka någon onyttigt. Bak kalaset slutade med en kladdkaka delux, morotsmuffins som till slut fick även morötter i sig och neger bolllar. Nu har vi ätit det till både kvällsfika coh frukost. Sååå nu är det inte mer än rätt man vi drar oss till friskvårds och dööööör.

ALLSTAR

På alla hjärtans dag så var vi ett gäng brudar och åt på allstar, visst de var gott men inte okey att vänta i 1,5h på maten när man é näst intill ensam i lokalen och sedan äre inte okey att man serverar rare kött som välstekt. Kan väl säga att vår middag där inte alls lyfte stämmningen på alla hjärtans dagen utan man var på sämre hummör när man gick därifrån än när man kom, FYFYYFY. Soffe du var iallafall kung, och de bästa med hela vistelsen där var att jag fick frygt hundra gelé hjärtan av dig. Nu ska jag och hannis handla för att kunna baka något onyttigt.
 l


PASSADE PÅ ATT SHOPPA LITE SOMMAR KLÄDER NÄR DE LIKS BARA E 18MINUS


HITTADE LITE GAMLA BILDER


Gullle tjejer, gillar er nästan lika mycket nu.

När vi var i åre så var zola inte sugen på vin men sugen på fylla


Vad tänkte jag riktigt när jag färgade håret mörkt?


Petter hade just kastat kubb pinnen på en driiink, sandra säger OJ


dödade hugge en dag i stugan


Drog till london, shoppade och hade pannlugg när jag var 17

Tog studenten men en av världens tråkigaste klasser.


Hade magtröja coh drack häxa


Vem e du vem e jag vem e han?




King sommar bild från spårad stadsfest


Calles gänget när de var som bääääääääst


Oj vad häftig, jag är 18år och får köpa ciggisar


Sommaren 2005, då de började gå utförs


Världens bästa ställe

 
Bruce springsteen lägenheten som hannis och annis pajjade toottt


EN av tidernas bästa festar på bästa stället

FRIRRRRE


Nu drar jag och hanna på friskvårds, får dock se hur mcyket vi kommer att träna, hehhe.

TIME TO GET READY


Har pysslat med lite tavlor idag på förmiddagen. Var iväg och köpte lite nya ljusstakar och en till glasburk. Köpte även godis på karratåget, när jag väl var där liksom? Och de e ju faktiskt lördag så då får man det. Igår jobbade och jag tror aldrig det har varit så jobbigt att handskas med fulla personer, snäste till dom flesta. Så förlåt! Eller egentligen mycket man behöver säga förlåt kan nästan lova er att ingen som var på calles igår kommer ihåg spec mycket idag, fylla och fajt. Idag har jag dock taggat till som fan så ikväll har ni världens gladaste Karlsson bakom bardisken.

Nu ska jag styra bilen mot boliden och kika på boliden-lycksele tror jag?


GÖR LITE SOM HANNA, LITE SÅ HÄR BOR JAG


_


SYNS ATT VI ÄR PÅ DIET ELLER HUR?



Ikväll åker jag till trondheim bara en 15timmars resa tack och bock.

OJ OJ INTE BRA


Igår var Hjalmar här och han hade med sig kladdkaka och glass, MUMS. Så visst om jga har tränat alla dagar i veckan så borde jag få käka det? Jekkan jag vet det e fel men det var gott med.

AMAZING

Fraser Island är en ö som ligger på australiens östkust. Det är världens största sand ö och på ön finns det varken elektrisitet eller rinnande vatten. Där ligger en av världens vackraste stränder som går runt en lite sjö med sötvatten som går att dricka. Det är en sjuk turistfälla och man ska akta sig riktigt noga för dingos (typ en varg). Där var vi iallafall för drygt ett år sedan. ¨

På nätterna så var det bäcksvart förutom de ficklampor som lyste här och där. Vi bodde hos några abourginer på deras camping och andra natten så ville dom visa oss något på stranden. Himlen var alldeles klar och stjärnhimlen på andra sidan jorden är helt omvänd. Dom bad oss gå ut i vattenbrynet och dra med våra fötter i sanden. Då kom det fram små lysande stjärnor i sanden. Man hade alltså en klar stjänhimmel både ovan och under sig. Sen om man kollade på när vågorna slog över så lyste dom med. SJUUUUKT SJUKT SJUKT det går inte att beskriva ni måste åka dit det är sjukt sjukt sjukt sjukt vackert.


THE WORST

I sommaras så var jag i Visby i en vecka med några kära damer som jag i princip lärde känna där. Vi hade en kung vecka och det söps som aldrig förr ofta började dagen med nån slags frukost kring 10snåret för att senare börja förfesten runt 12. Ut på Kallis och leva rövare, varför har inte alla städer ett ställe som Kallbadhuset? kanon iallafall. Hem käka något och ut på förfest igen där vid 7. Så där höll vi på i en dryg vecka, tänk er två utekvällar samma dag, det blir liksom 10 utgångar på 5dagar. Hej bakfylla! På söndagen var det hemgång, kvällen innan hade det varit lika fullt ös som resten av veckan. Pigg osv.. Färjan skulle gå klockan 07.00 men pga storm så belv vi ombokade till 09.00, tuuur som fan.

In med bilen i garaget upp på däck och var just redo att däcka i fotöljen men då jävlar i mig började en sjögång som hette duga. Jag som är sjösjuk i vanliga fall (kan inte springa på löpbanden utan att vilja spy) trodde iprincip att min tid var kommen. Satt i foaljen tillsammans men en gubbe som jobbade där. Hade absolut inte ätit merare under det tidigare dynget så fick kramp och tuppade av en snabbis. Bad gubben att slå mig i skallen och sedan väcka mig 4timmar senare (kort båt tur osv). Är just nu livrädd för båtar och kommer aldirg någonsin mer sätta mig på en båt om det inte är sten super jätte jätte säkert att det kommer att vara stillvatten i minst ett dygn.




_


SURSTRÖMMING


Ska kila ner och hämta bilen som varit på verkstaden, så JÄVLA skönt med bil. Sen blir det en sväng hem till familjen i Boliden. Har inte varit hem på typ en månad coh det är ju för tragiskt egentligen. Dom lockar med surströmming som jag har suktat efter i flera dagar nu. Så tjejer, ikväll käkar jag både bröd och potatis?

När vi var i melbourne så träffade vi en kille som var från typ kina eller något annat asiatiskt land och det ända han visste om sverige var att vi åt rutten fisk, det hade han sett på discovery.


ALLA I NYA ZZ ÄR KIWISAR


Hallon & kiwi smoothie:
Ta massa frysta hallon
Skala typ 2 kiwisar
Häll i lagom med naturell yoghurt
Mixa mixa mixa
MUMS

Egentligen så ville jag äte en godde eller två men då var det någon snäll själ som slängde allt mitt godis igår? Trod det var mest för att hon var supersugen och man vill ju ogärna ära godis ur soptunnan.

RSS 2.0