meet me halfway

Tja, snart off to work. Sitter och väntar på att järnjaccke ska packa väskan klart. Sista dagen i happis. HAr fan somnat före 22.00 varje dag sedan jag kom hem från aussie, är det för att jag e trött eller för att det helt enkelt inte finns något som e värt att vara vaken för?

Igår fick jag ett sms av en 35årig kund som var lite sugen på mig och idag så har tydligen jacke försökt hocka lunch dejt emd han och jag ber nu till gud att han inte telar sanning. Sa jag att kunden var finne, 35 och hade en guldring på vänstra ring fingret? gr8 m8.

när ska vi ut på äventyr?


OFF TO WORK


sick and tierd

Klockan e drygt 9 och jag har redan varit vaken i över en timma och sovit drygt 10timmar inatt coh ändå e jag hur slut som helst. Tror att det e någon slags sjukdom som e på G, tackar tackar. Idag e det sista dagen på marknaden här i arjeplog, toolbox funkar. Menfår se hur taggade arjeplogs borna är efter en helkväll på Harrys. När marknaden är svklarad beger jga mig hemmåt en sväng till boliden för att packa om och packa mer. Vidare till skell för att hämta upp någon ny herre som jag ska jobba med resten av veckan. Och sen mot slut destination Haparanda! yeyee?


less candy - seven summits?

Livet e typ för kort, eller iallafall ungdommen. Har på senaste tiden bará kommit på fler och fler saker som jag vill göra -som jag måste göra. Senaste tiden har jag träffat mer människor som har inspirerat mig än vad jag gjort under hela mitt liv. Jag vill plugga något som intresserar mig, vill bo utomlands, bo i kollektiv och fler hundra grejer. För några dagar sedan träffade jag en herre som jag snackade med sen frågade han mig om jag hade med mig min mål bok? - vad e det... Det är tydligen som vilken anteckningsbok som helst som du skriver ner alla dina mål med livet i. Allt från stora till små som att jag ska äta mindre godis till jag ska bestiga seven summits. Ska inköpa en sånn bok snarast möjligt, det kan bli intressant läsning om några år.


ONCE AGAIN

Har varit iväg på en sjuhelvetes resa, skaffat nytt fun fun jobb, fått nya vänner worldwide, varit pankare än en uteliggare & hittat något nytt.

Mitt nya jobb som eventsäljare åt tph innebär helt galet mycket resor land och rike runt (okey typ bara norrland). Bo på hotell och iprincip ha mycket tid över, tror jag? Har hyrt ut läggan lite till så i skell kommer jag inte vistas på ett bra tag, rätt skönt egentligen då ingen annan heller vistas där.

Just nu e jag i arjeplog, har jobbat min andra dag idag men he gick åt skogen för att toolbox har legat nere rackckckarns. Har vare sol och fint de e iallafall kul, försfrös dock fötterna ggr 6788.


RSS 2.0